ONE ORDER • ONE TREE

Forest Therapy – Do Nothing for 2 mins… from Dimitar Karanikolov on Vimeo.

Angajamentul Maestoso este ca activitatea noastra sa functioneze armonios impreuna cu mediul inconjurator. Fie ca alegem sa lucram doar cu materiale de provenienta naturala, reducem consumul si reziduurile de plastic, introducem ambalajele reciclabile, asigurand in acelasi timp practici etice de productie, suntem intotdeauna in cautarea unor modalitati de a ne transforma brandul intr-o maniera cat mai sustenabila si mai prietenoasa cu mediul.

Din dragoste pentru toate speciile care traiesc pe Pamant, precum si pentru toate generatiile viitoare, consideram ca este responsabilitatea noastra sa protejam natura.

Pentru a oferi inapoi, am lansat in parteneriat cu o organizatie non-profit centrata pe ideea de reimpadurire globala, initiativa permanenta ONE ORDER • ONE TREE, care este foarte aproape de inima noastra, prin care ne angajam sa plantam un copac pentru fiecare achizitie de pe site-ul nostru.

Un demers simplu, pentru natura si sustenabilitate.

 

• CUM FUNCTIONEAZA •

1.Tu comanzi

Fiecare comanda pune rotile in miscare. Acest lucru este garantat pentru orice achizitie

2.Noi donam

O samanta este plantata de partenerul nostru, pentru fiecare comanda pe care tu o plasezi

3.Semintele cresc

Semintele tale sunt ingrijite de catre experti si se vor transforma in copaci in scurt timp

4.Copacul se dezvolta

Toti acesti copaci se vor transforma in paduri. Natura iti va ramane recunoascatoare.

Este important sa lasam Pamantul mai bine si mai sanatos decat atunci cand l-am gasit. Aceasta este modalitatea noastra de a iti multumi tie, clientul nostru, precum si naturii care ne inconjoara.